24.10.12

Komunikatë zyrtare

Sot, më 24 tetor 2012, kryetari i Partisë së Gjelbër, z. Edlir Petanaj dhe kryetari i Forumit Rinia e Gjelbër, z. Olsi Bakalli, kanë deleguar z. Irvi Hyka si kryetar të Forumit Rinia e Gjelbër në Qarkun e Durrësit.

Në kuadër të gjallërimit dhe forcimit të forumit, Partia e Gjelbër dhe Forumi Rinia e Gjelbër të Shqipërië kanë nisur një fushat për rindërtimin dhe konstituimin e strukurave lokale në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë.

No comments:

Post a Comment